Bålpanne rusta

Bålkurver og bålpanner – Rusta

Bålkurver og bålpanner

Våre bålpanner og ildsteder er designet for å være av god kvalitet uten å gå på kompromiss med stilen. Vi har naturligvis en klassisk brannkurv i …

Ildsted Magma Ø 62 cm – Bålkurver og bålpanner – Rusta

Ildsted Magma Ø 62 cm – Bålkurver og bålpanner – Rusta.com

Med ildstedet Magma BBW skaper du enkelt en koselig atmosfære i hagen. Samle nære og kjære rundt bålet, og nyt de vakre flammene og den knitrende lyden. Perfekt på kjølige sommerkvelder og kalde vinterdager. Dette ildstedet har også en romslig grillrist med Ø 57 cm, slik at du kan tilberede gode måltider! Grill alt fra kjøtt og fisk til grønnsaker, og inviter nære og kjære til et deilig måltid utendørs. Grillkroken gjør det enkelt å fordele veden eller løfte bort grillristen hvis du vil nyte den varmende og knitrende ilden. Gnistfangeren omslutter ilden og sørger for at det ikke kommer ut gnister, slik at du trygt kan nyte det knitrende bålet. Ildstedet har beskyttelsesring for ekstra sikkerhet. Med sin elegante design blir dette ildstedet et dekorativt og stemningsfullt tilskudd til hagen, og det kan brukes hele året. La det varme deg på mørke vinterkvelder og lyse opp sene sommerkvelder.

Ildsted Halo Ø 56 cm – Bålkurver og bålpanner – Rusta.com

Med ildstedet Halo kan du tenne et stemningsfullt og knitrende bål i hagen eller på terrassen. Samle nære og kjære rundt bålet og nyt de vakre flammende og den knitrende lyden. Hvorfor ikke grille marshmallows eller pølser også? Halo passer perfekt på kjølige sommerkvelder og kalde vinterdager og blir et koselig supplement til uteplassen hele året. Halo har løs rist i bunnen for god ventilasjon, samt tre bein som løfter ildstedet opp fra bakken. Ildstedet har en forkrommet rist og en unik form som skaper et effektivt vern mot vinden.

Ildsted Ember Ø47×20 cm – Bålkurver og bålpanner – Rusta

Ildsted Ember Ø47×20 cm – Bålkurver og bålpanner – Rusta.com

Tenn opp en stemningsfull og varmende ild med peisen Ember i støpejern! Kos deg med familien og grill pølser, marshmallows og annet godt på pinnene i flammene.

Bålkurv med bunnplate Ø 35×61 cm Svart – Rusta

Bålkurv med bunnplate Ø 35×61 cm Svart – Bålkurver og bålpanner – Rusta.com

En dekorativ, smidd bålkurv. Med sin stilrene design blir denne bålkurven et dekorativt tilskudd til hagen eller uteplassen. Bålkurven er enkel å flytte, og den kan brukes med ved eller peiskubbe.

Bålkurv Glow Ø32×50 cm – Rusta

Bålkurv Glow Ø32×50 cm – Bålkurver og bålpanner – Rusta.com

En bålkurv er et vakkert lite ildsted som du enkelt kan flytte rundt i hagen. Sett den ut for å skape en veldig koselig stemning på en ruskete høstkveld.

Ildsted Torch Ø60,5×86,5 cm – Bålkurver og bålpanner

Ildsted Torch Ø60,5×86,5 cm – Bålkurver og bålpanner – Rusta.com

Det er noe helt spesielt med å samle nære og kjære rundt et knitrende og varmende bål. Tenn et bål og la ildstedet Torch lyse opp mørke kvelder og skape en stemningsfull atmosfære i hagen. Dette elegante ildstedet har også en romslig stekehelle og en grillrist, slik at du kan tilberede alt fra kjøtt og fisk til grønnsaker – det er bare fantasien som setter grenser! Hvorfor ikke steke egg, pannekaker og bacon samtidig som du griller et par gode pølser? Du kan også enkelt fjerne grillristen og stekehellen hvis du bare vil nyte et varmende bål – perfekt i de mørke vintermånedene eller på sene sommerkvelder. Med sin elegante design blir dette ildstedet et dekorativt tilskudd til hagen din, og det kan stå ute hele året. Men beskytt ildstedet med lokket som følger med, slik at det tåler allslags vær.

Bålpanne Calor Ø48 cm Rust – Plantasjen.no

Bålpanne Calor Ø48 cm Rust | Plantasjen

Stor bålpanne med vedoppbevaring under. Tidløs design i jern med rustaktig patina. Mål: 80 x 48,5 x 50 cm.

Bålpanne, liten, stor, bålfat, bålpanner i metall svart, rusta …

Bålpanne, liten, stor, bålfat, bålpanner i metall svart, rusta jern, stål

Kjøp bålpanner og bålfat i stål eller jern (støpejern). Flyttbare når de er avkjølt, med og uten lokk og rist for grilling, Skagerak, Eva Solo

Keywords: bålpanne rusta, rusta bålpanne