Dekorstein obs bygg

Multiblokk Dark Grey dekorsten 10-30mm | Obsbygg.no

Frisk opp uteområdet med heller og belegningsstein fra Obs BYGG. Finn heller og belegningsstein som passer ditt uteområde her.

Dekorstein i mørk utførelse med steindimensjoner fra 10 til 30 mm

Heller og belegningsstein | Obsbygg.no

Det siste året har Obs BYGG hatt flest dager med den beste prisen på Dekorstein arctic white tromlet 25/40 20kg. Se graf med pris per dag.

Frisk opp uteområdet med heller og belegningsstein fra Obs BYGG. Finn heller og belegningsstein som passer ditt uteområde her.

Aaltvedt Dekorstein Tromlet 25/40 til 155,- fra Obsbygg

Aaltvedt Dekorstein Tromlet 25/40 til 155,- fra Obsbygg | Allebyggpriser.no

Alltid gode tilbud og et variert utvalg på diverse typer dekorstein. Besøk oss i butikk eller i nettbutikken. Se utvalget av våre typer dekorstein her >>

Se priser på Aaltvedt Dekorstein Tromlet 25/40 til 155,- fra Obsbygg og sammenlign med lignende varer. Allebyggpriser.no har priser på tusenvis av varer og materialer fra alle de store byggevarehusene i Norge. Finn de beste og billigste alternativene til ditt prosjekt.

Best pris på Dekorstein arctic white tromlet 25/40 20kg

Best pris: Dekorstein arctic white tromlet 25/40 20kg

Vurderer du å legge steinheller ute i hagen, eller trenger inspirasjon til hvordan du kan bruke belegningsstein og kantstein i hagerommet?

Spar 32% i den billigste butikken. Dekorstein arctic white tromlet 25/40 20kg finner du hos Bygger’n, Byggtorget, Maxbo og 2 andre kjeder. Plankepriser hjelper deg å gjøre gode kjøp.

Dekorstein (P-02307) – Byggmax

Dekorstein (P-02307) | Byggmax

Kjøp Dekorstein hos Byggmax. ✓ Kjente varemerker ✓ Prisgaranti ✓ Raske leveranser ✓ Åpent kjøp i 30 dager

Obs Bygg – Dekorstein til blomsterpotter og bedd er veldig…

Dekorstein – Tromlet glatt, hvit eller farget marmor – Europris

Dekorstein – Tromlet glatt, hvit eller farget marmor

Alltid gode tilbud og et variert utvalg på diverse typer dekorstein. Besøk oss i butikk eller i nettbutikken. Se utvalget av våre typer dekorstein her >>

Belegningsstein og steinheller – XL-BYGG

Belegningsstein og steinheller | XL-BYGG

Vurderer du å legge steinheller ute i hagen, eller trenger inspirasjon til hvordan du kan bruke belegningsstein og kantstein i hagerommet? Sjekk våre tips her.

Dekorstein Frost Light Grey tromlet 30-60 20KG

Dekorstein Frost Light Grey tromlet 30-60 20KG – Bygg og Hage AS

20kg tromlet dekorstein som setter siste finish i hagen. Dekorstein har et stort bruksområde ut over tradisjonell bruk for pynt i hagen. Du kan for eksempel lage utegulv ved å legge steinen i betong på en platting, eller andre steder. Du kan legge steinen i en glassvase med vann for å skape en flott dekorasjon til interiøret, og du kan bruke den til avslutning mot kantstein, i krukker og mer. Kun fantasien setter grenser. Til utebruk anbefaler vi å legge fiberduk under steinen. Vær oppmerksom på at dekorstein med tiden kan misfarges av nedbør og andre ytre påvirkninger. Vask steinen regelmessig med rent ferksvann for å forebygge misfarging. Steinen leveres i plastsekk som kan inneholde støv etter tromling. Dette støvet vaskes enkelt av med vann.

Keywords: dekorstein obs bygg