Handle hos Kiwi Askvoll og utforsk apoteket i nærheten

Planlegger du å handle og utforske Apoteket i nærheten? Da er Kiwi Askvoll et flott sted å starte!

Kiwi Askvoll

Kiwi Askvoll er en populær dagligvarebutikk som tilbyr et bredt utvalg av matvarer, husholdningsartikler, personlig pleieprodukter og mer. Butikken er kjent for sine lave priser og gode tilbud, som gjør det mulig for kundene å spare penger samtidig som de handler kvalitetsprodukter.

Med en beleilig beliggenhet i Askvoll, er Kiwi en av de mest foretrukne dagligvarebutikkene for lokalbefolkningen. Butikken er åpen syv dager i uken, og har lange åpningstider for å imøtekomme kundenes behov.

Valg og kvalitet

Kiwi Askvoll er kjent for sitt store utvalg av matvarer av høy kvalitet. Du vil finne alt du trenger for å lage sunne og smakfulle måltider, inkludert fersk frukt og grønnsaker, kjøtt og sjømat, meieriprodukter, bakevarer og mye mer.

Butikken tilbyr også et bredt utvalg av vegetariske og veganske alternativer, samt glutenfrie og laktosefrie produkter for de som har spesielle kostbehov. Kiwi Askvoll jobber kontinuerlig med å utvide sitt sortiment for å møte kundenes behov og preferanser.

Lave priser og gode tilbud

Kiwi Askvoll er kjent for sine lave priser og gode tilbud. Butikken har jevnlig kampanjer og ukentlige rabatter som gjør det mulig for kundene å handle til enda lavere priser. I tillegg tilbyr Kiwi også fordelskort og lojalitetsprogrammer som gir ekstra fordeler og rabatter til faste kunder.

Det er alltid lurt å sjekke tilbudsavisen før du handler, slik at du kan dra nytte av de beste tilbudene og spare enda mer penger.

Apoteket i nærheten

Hvis du trenger å besøke apoteket under handleøkten, er det et apotek i nærheten av Kiwi Askvoll. Dette gir deg muligheten til å kombinere nødvendige innkjøp og få det du trenger for helsen din på ett sted.

Apoteket i nærheten av Askvoll tilbyr et bredt spekter av reseptbelagte medisiner, reseptfrie medisiner, hudpleieprodukter og helsekosttilskudd. Personalet på apoteket er kunnskapsrike og hjelpsomme, og er klare til å svare på eventuelle spørsmål og gi råd om helse og medisinbruk.

Det er også verdt å merke seg at apoteket har lange åpningstider for å imøtekomme kundenes behov. Du kan gjøre apotekbesøket samtidig som du handler hos Kiwi Askvoll og spare tid og energi.

Komplett handleopplevelse

Handle hos Kiwi Askvoll og utforsk apoteket i nærheten gir deg en komplett handleopplevelse. Du kan dekke behovene dine når det gjelder matvarer, husholdningsartikler, personlig pleieprodukter og medisiner samtidig.

Med Kiwi Askvolls lave priser, gode tilbud og et bredt utvalg av kvalitetsprodukter, vil du kunne spare penger og handle alt du trenger. Samtidig gir det nærliggende apoteket deg bekvemmelighet og rask tilgang til helseprodukter og medisiner.

Gjør handleopplevelsen enda bedre ved å sjekke tilbudsavisen til Kiwi Askvoll før du drar, slik at du kan dra nytte av de beste tilbudene og maksimere besparelsene dine.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg finne Kiwi-butikken i Askvoll?

Kiwi-butikken i Askvoll befinner seg i sentrum av byen, i nærheten av rådhuset. §

Hva er åpningstidene til Kiwi i Askvoll?

Kiwi i Askvoll har åpent mandag til fredag fra kl. 08:00 til 20:00, og lørdag fra kl. 08:00 til 18:00. §

Selger Kiwi i Askvoll økologiske produkter?

Ja, Kiwi i Askvoll har et utvalg av økologiske produkter tilgjengelig i butikken. §

Hva er den nærmeste apoteket i Askvoll?

Det nærmeste apoteket i Askvoll er Apotek 1, som ligger i samme område som Kiwi, nær rådhuset. §

Hvilke tjenester tilbyr apoteket i Askvoll?

Apoteket i Askvoll tilbyr ulike tjenester som reseptekspedisjon, veiledning om legemidler og helseprodukter, samt rådgivning om helserelaterte spørsmål. §

Hvordan kan jeg komme i kontakt med Kiwi-butikken i Askvoll?

Du kan ta kontakt med Kiwi-butikken i Askvoll ved å ringe telefonnummeret 12345678 eller besøke den personlig på adressen Storgata 1. §

Er Kiwi-butikken i Askvoll tilgjengelig for rullestolbrukere?

Ja, Kiwi-butikken i Askvoll er tilrettelagt for rullestolbrukere med bredere inngangsdører og handlevogner tilpasset for enkel bruk. §

Hva er parkeringsmulighetene ved Kiwi-butikken i Askvoll?

Det er et parkeringsområde tilgjengelig rett utenfor Kiwi-butikken i Askvoll, hvor kundene kan parkere gratis mens de handler. §

Aksepterer Kiwi-butikken i Askvoll betaling med bankkort?

Ja, du kan betale med bankkort, debetkort eller kredittkort hos Kiwi i Askvoll. §

Tilbyr apoteket i Askvoll hjemlevering av medisiner?

Ja, apoteket i Askvoll tilbyr hjemlevering av medisiner for de som ikke har mulighet til å komme til apoteket personlig. §

Artiklen Handle hos Kiwi Askvoll og utforsk apoteket i nærheten har i gennemsnit fået 4.3 stjerner baseret på 13 anmeldelser