Hattehylle ikea

TJUSIG Hattehylle, hvit, 79 cm – IKEA

Få en hyggelig og ryddig entré ved å ha en plass til alt. Se alle våre skohyller, skoskap, knaggrekker og hattehyller på IKEA.no.

TJUSIG Hattehylle, hvit, 79 cm. TJUSIG-serien hjelper deg å holde orden på jakker, hatter, tilbehør og sko. Det rene, enkle designet er laget av massivt tre fra bærekraftige kilder, er lett å plassere og lett å like.

TJUSIG Hattehylle, svart, 79 cm – IKEA

EKRAR Stumtjener, 169 cm · MACKAPÄR Kleshenger med skooppbevaring, 78x32x200 cm · PINNIG Kleshenger med benk, 193x37x90 cm · TJUSIG Knagg, 78 cm · HEMNES Hattehylle …

TJUSIG Hattehylle, svart, 79 cm. TJUSIG-serien hjelper deg å holde orden på jakker, hatter, tilbehør og sko. Det rene, enkle designet er laget av massivt tre fra bærekraftige kilder, er lett å plassere og lett å like.

HEMNES Hattehylle, hvit, 85 cm – IKEA

TJUSIG Skohylle, 79x32x37 cm · TJUSIG Skohylle, 79x32x37 cm · TJUSIG Hattehylle, 79 cm · TJUSIG Entrébenk med skoplass, 108x34x50 cm · TJUSIG Loddrett knaggrekke, …

HEMNES Hattehylle, hvit, 85 cm. Enkel oppbevaring for yttertøyet som gjør livet på farta litt lettere. Det enkle, klassiske designet med et snev av tradisjon ser bra ut sammen med andre møbler i HEMNES-serien.

MACKAPÄR Hattehylle, hvit, 78 cm – IKEA

MACKAPÄR Hattehylle, hvit, 78 cm MACKAPÄR-serien til gangen gjør det litt enklere å komme seg ut av døra om morgenen. Plassmangel? Ingen fare. Disse varige og funksjonelle løsningene i gangen utnytter hver kvadratcentimeter maksimalt. Krokene kan flyttes rundt for å passe til det du henger opp.

Ei stilig hattehylle for lavt oppheng av hodeplagg – IKEA

Hvis du er lei av at hodeplaggene ligger og slenger rundt hjemme, kan du vurdere å lage et elegant og solid sted der hattene kan henge lavt, og kanskje skjerf og jakker også. TSUJIG hattehylle leveres med hylleknekter i tre som er solide og innbydende, og som står godt til krokene i rustfritt stål – alt sammen bidrar til at tilbehøret får et pent sted å henge, enten det er capser, luer og andre typer hodeplagg eller hodetelefoner, sko og annet tilbehør. Det rene tredesignet gir gangen din et varmt og innbydende tilskudd som kan suppleres med andre alternativer for klesoppbevaring, for eksempel noen solide SKUGGIS-kroker til tyngre jakker.

HEMNES entreserie – IKEA

HEMNES entreserie – IKEA

HEMNES entreserie

Skohyller, skoskap og knagger til jakker – IKEA

Skohyller, skoskap og knagger til jakker – IKEA

Få en hyggelig og ryddig entré ved å ha en plass til alt. Se alle våre skohyller, skoskap, knaggrekker og hattehyller på IKEA.no.

Knaggrekker og stumtjenere – IKEA

Knaggrekker og stumtjenere – IKEA

Knaggrekker og stumtjenere

TJUSIG-serien til klær og sko. – IKEA

TJUSIG-serien til klær og sko. – IKEA

TJUSIG til praktisk og pen oppbevaring av klær og sko i gangen

Keywords: hattehylle ikea, ikea hattehylle