Hotellputetrekk ikea

Putetrekk – Stort utvalg putevar – IKEA

Putetrekk – Stort utvalg putevar – IKEA

Putetrekk i mange forskjellige farger. Putevar i mer bærekraftig bomull og putetrekk i lin. Putetrekk til hotellputer. Kjøp putetrekk på ikea.no.

MJUKPLISTER Putetrekk, beige, 70×100 cm – IKEA

Treff på 139 produkter · SVARTPOPPEL Putetrekk, 50×50 cm · SANELA Putetrekk, 50×50 cm · GURLI Putetrekk, 50×50 cm · SANELA Putetrekk, 65×65 cm · SVARTPOPPEL …

MJUKPLISTER Putetrekk, beige, 70×100 cm Dette store putetrekket er laget av en uimotståelig beige polyesterfløyel som føles myk og luksuriøs. Flott å matche med andre tekstiler i sortimentet vårt for å skape en følelse av komfort og harmoni. Glidelåsen gjør det enkelt å ta av trekket.

Putetrekk – IKEA

Putetrekk – IKEA

Se denne videoen som steg for steg viser deg hvordan du lager et putetrekk. Tekstiler er en enkel og rimelig måte å endre utseendet og stemningen i rommet …

Putetrekk

ÄNGSLILJA Putevar, grå, 70×100 cm – IKEA

ÄNGSLILJA Putevar, grå – IKEA

ÄNGSLILJA Putevar, grå. Ren bomull, føles myk og behagelig mot huden din.

NATTJASMIN Putevar, hvit, 70×100 cm – IKEA

NATTJASMIN Putevar, hvit, 70×100 cm. Som en drøm, et silkemykt putetrekk med en nydelig glans. Satengvevd av det tynneste garnet laget av lyocell og bomull dyrket på bærekraftig vis.

MJUKPLISTER Putetrekk, mørk blå, 70×100 cm – IKEA

MJUKPLISTER Putetrekk, mørk blå, 70×100 cm Dette store putetrekket er laget av en uimotståelig mørkeblå polyesterfløyel som føles myk og luksuriøs. Flott å matche med andre tekstiler i sortimentet vårt for å skape en følelse av komfort og harmoni. Glidelåsen gjør det enkelt å ta av trekket.

LUNDTRAV Pute, høy, 70×100 cm – IKEA

LUNDTRAV Pute, høy, 70×100 cm Ei myk bomullspute med perfekt fyldig 90 % fjærfyll. Fyllet lar også luft sirkulere, som gir et komfortabelt sovemiljø. Puta høy nok til å være behagelig for deg som sover på siden eller ryggen. Ei høy pute i myk bomull, fylt med fjær og andedun.

MJUKPLISTER Putetrekk, mørk grå, 70×100 cm – IKEA

MJUKPLISTER Putetrekk, mørk grå, 70×100 cm Dette store putetrekket er laget av en uimotståelig mørkegrå polyesterfløyel som føles myk og luksuriøs. Flott å matche med andre tekstiler i sortimentet vårt for å skape en følelse av komfort og harmoni. Glidelåsen gjør det enkelt å ta av trekket.

Gjør det selv: Sy et putetrekk – IKEA

Gjør det selv: Sy et putetrekk

Keywords: hotellputetrekk ikea, ikea hotellputetrekk, ikea putevar, silke putetrekk ikea