Humlekasse jula

HUMLEKASSE MODELL A – Bygger’n

HUMLEKASSE MODELL A

OM humlekasser. Hjelp humla med bolig. Humlene er viktig for pollinering av mange planteslag og har stor økonomisk betydning.

Selvbygger kasse for humler. Humledronningen tar i bruk forlatte musereir for å danne sin egen humlekoloni. Ved å imitere et slikt forlatt musereir, så kan vi legge tilrette for at humledronningen tar i bruk en humlekasse vi setter opp i hagen. Humla og biene er svært nyttige for pollenering av våre planter. Både humlene og biene blir sjeldnere, og flere humlearter i Norge er allerede utryddet. Kassen er produsert av Naturvern.com DA i Norge, av norsk gran, kant- og grovslipt. Denne leveres enkeltvis, og er pakket i egne kartonger.

6 – Lag din egen humlekasse – Humleskolen

6 – Lag din egen humlekasse | Humleskolen

Se priser på HUMLEKASSE MODELL A til 519,- fra Byggern og sammenlign med lignende varer. Allebyggpriser.no har priser på … Jula. Fuglemater. Fuglemater.

Om Humlekasser – La Humla Suse

Dette spesielle reirmaterialet er utformet for å gi humlene en start på å lage et bol i humlekassene vi selger. Materiale er et medium som humlene kan lage sine …

HUMLEKASSE MODELL A til 519,- fra Byggern

HUMLEKASSE MODELL A til 519,- fra Byggern | Allebyggpriser.no

27. apr. 2016 — er til er en humlekasse til jordhumlen. Det som skiller en kasse til jordhumlen er bolmaterialet og inngangen går gjennom et rør som graves …

Se priser på HUMLEKASSE MODELL A til 519,- fra Byggern og sammenlign med lignende varer. Allebyggpriser.no har priser på tusenvis av varer og materialer fra alle de store byggevarehusene i Norge. Finn de beste og billigste alternativene til ditt prosjekt.

Slik bygger du en humlekasse | Hjelp en humle du også

Humle- og biekasser til hagen fra Natur og Fritid.

På internett finner man fine oppskrifter på hvordan man kan bygge insektshotell og humlekasser, eller det kan kjøpes ferdig i butikker som Jysk og Jula.

Vi kan tilby kasser for å tiltrekke humler og bier til hagen. Hjelper på pollineringen og er fine pedagogiske hjelpemiddel for barn og naturentusiaster..

Humler og bier – Natur og Fritid

Jordhumlekasse – En humlekasse med skråtak – Hus Hage Hobby

Nymalte flater gjør en stor forskjell. Hos Jula finner du maling til de fleste prosjekter – naturligvis til lave priser.

Jordhumlekasse – En humlekasse med skråtak

Hjelp bier og humler i sommer! – NOAH – for dyrs rettigheter

Hjelp bier og humler i sommer! – NOAH – for dyrs rettigheter

Maling – Jula

Nymalte flater gjør en stor forskjell. Hos Jula finner du maling til de fleste prosjekter – naturligvis til lave priser.

Keywords: humlekasse jula