Hvordan velger du riktig badekar?

Mange internettbedrifter tilbyr nå mange forskjellige fraktalternativer. Det mest brukte i dag er å få levert pakken til en pakkebutikk, hvor du så henter dine nye varer selv når det passer inn i kalenderen din. Fraktmetoden er ekstremt praktisk, og også den billigste leveringsformen.

Du bør også bestemme deg for å velge levering hjem til deg privat eller når du er på jobb. Fraktformen er generelt litt mindre rimelig, men like godt spesielt praktisk. Den billigste typen levering er imidlertid å hente produktene selv, noe som er betinget av at du bor i kort avstand fra nettbutikkens beliggenhet.

Leveringstiden er ganske avgjørende om vi trenger dine nye varer umiddelbart, så til det formålet er det selvsagt essensielt at du ser forventet leveringstid for det aktuelle produktet.

De fleste e-selskaper tilbyr en garanti på 1-dags frakt på et stort antall varer, men som tross alt er beregnet ut fra at bestillingen er lagt inn før et visst tidspunkt, med målet om å sikre at de kan rekke å få bestillingen klar før de pakkeansatte reiser hjem.

Virkelig ukomplisert for alle å analysere priser

I dag er det ekstremt praktisk for internettbrukere å analysere priser i ulike nettbutikker og for det har de fleste e-butikker blitt tvunget til å redusere detaljhandelen prisene på mange av deres produkter – for juniorer, så vel som for voksne – kolossalt, og noen ganger til og med lover gratis levering.

Til tross for dette kan det likevel vise seg en fordel å se på ulike e-butikker for rabatter før du gjennomfører kjøpet, slik at du kan være sikker på å akseptere den billigste prisen.

Det skal imidlertid ikke ses bort fra at når en nettbutikk markedsfører varer for salg til en salgspris som anses som ekstremt attraktiv, kan det mest være et signal om en falsk nettbutikk. Kjøp med betalingskort er uansett omfattet av en ordning som støtter deg som kjøper mot falske nettbutikker.

Vi anbefaler generelt kortbestilling eller MobilePay. Som en annen løsning bør du velge et tilbud fra f.eks. ViaBill, i tilfelle du ser en fordel i å honorere beløpet over tid.

Før noen kjøper på internett, bør de faktisk gå gjennom vilkårene og betingelsene, men dette er vanligvis et omfattende prosjekt.

Et enklere alternativ kan være å merke seg om nettselskapet er medlem av e-merkeordningen, siden det ofte er et bilde på at nettbutikken følger de danske lovene, og at nettbutikken av og til er under tilsyn av sakkyndige som er kjent med regelverket på området. Dette er også en god grunn for hjelpsom service når du blir utsatt for dilemmaer med handelen din.

Den mest prisbevisste frakttypen

Trustpilot gir høyest grad av gode sjanser til å lære mer om ulike andre forbrukeres hensyn og det er derfor lurt at du tar en titt på e-butikkens anmeldelser før du legger inn bestillingen.

Facebook tilbyr lignende, alltid tiltalende snarveier for å få et innblikk i internettselskapets troverdighet. I tillegg ser vi noen virksomheter på nett hvor folk kan skrive en evaluering av kjøpsopplevelsen, som også bør brukes til å vurdere kundetilfredshet.

Nettstedet er finansiert av annonseinntekter. Vi har avtaler med en gruppe internettlager hvor vi annonserer varene deres, og får provisjon dersom en bruker fra vår side gjennomfører et kjøp.

Kunnskap om produkter og internettselskaper opprettholdes hele tiden, men vi ønsker ikke å holdes ansvarlig for justeringer som kan ha blitt gjort etter at vi sist oppdaterte nettsidens data.