Ikea åpen garderobe

Hjemmebesøk: design en ryddig åpen garderobe – IKEA

Skreddersy en åpen garderobe – IKEA

Vanskelig å velge mellom forskjellige produkter? · BOAXEL Garderobekombinasjon, 125x40x201 cm · PAX Garderobeskap, 175x58x201 cm · SYVDE Åpen garderobe, 80×123 cm.

Vis frem og hold orden i klærne og tilbehøret med en skreddersydd åpen oppbevaringsløsning, så ser du med en gang hva du har.

Åpen garderobe inspirert av klesbutikker – IKEA

Denne klesoppbevaringen fungerer også som romavdeler inspirert av klesbutikker.

SYVDE Åpen garderobe, hvit – IKEA

SYVDE Åpen garderobe, hvit. Med SYVDE åpen garderobe med garderobestenger og hyller, blir klærne og tilbehøret ditt lett å komme til, uten å ta opp for mye plass. Den er også en perfekt følgesvenn til MALM kommode med 6 skuffer.

Lag en åpen garderobe som viser alt – IKEA

Foretrekker du å bruke pengene på klær i stedet for klesoppbevaring? Da er denne garderoben noe for deg.

NORDKISA Åpen garderobe med skyvedør, bambus …

NORDKISA Åpen garderobe med skyvedør, bambus, 120×186 cm – IKEA

NORDKISA Åpen garderobe med skyvedør, bambus, 120×186 cm Du kan lage en romavdeler ved å feste en av de kortere sidene av garderoben til veggen. Denne garderoben er åpen, men gir likevel mulighet for å holde noen ting privat, takket være den faste veggen på en side og skyvedører på den andre.

IDANÄS Åpen garderobe, hvit, 59×211 cm – IKEA

IDANÄS Åpen garderobe, hvit, 59×211 cm IDANÄS-serien kombinerer tidløst design med smarte funksjoner. Den åpne garderoben kan snus to veier og har en justerbar hylle, slik at du kan tilpasse oppbevaringen. Perfekt i gangen eller på soverommet. Du får god oversikt og kan enkelt nå klærne dine.

Bredde 200–249 cm – IKEA

Bredde 200–249 cm – IKEA

Her finner du garderobeskap i bredden 200–249 cm

NORDKISA Åpen garderobe med skyvedør, bambus …

NORDKISA Åpen garderobe med skyvedør, bambus, 120×123 cm – IKEA

NORDKISA Åpen garderobe med skyvedør, bambus, 120×123 cm Denne anvendelige garderoben kan plasseres opp mot en vegg, på enden av sengen eller som romavdeler. Den er flerfunksjonell og kan brukes til å oppbevare klær eller til og med hverdagslige ting som bøker, pledd eller dekorative ting.

Garderobeskap – Mange løsninger og stort utvalg – IKEA

Garderobeskap – Mange løsninger og stort utvalg – IKEA

Hos IKEA finner du et stort utvalg av både klesskap og fleksible garderobeløsninger hvor du kan bestemme selv akkurat hvordan du vil ha det. Se alle garderober på IKEA.no.

Keywords: ikea åpen garderobe, åpen garderobe ikea