Ikea barstol

Barstoler – Høye spisestoler – IKEA

Barstoler – Høye spisestoler – IKEA

Sitt høyt på kjøkkenet eller ved spiseplassen med en barstol! Vi har høye spisestoler med behagelig fjæring i setet, myk sittepute eller kanskje du ønsker en …

Stort utvalg av flotte barstoler. Polstrede barstoler, barstoler i tre, barkrakker og høye spisestoler som du kan klappe sammen. Se alle barstolene våre på ikea.no.

Barbord og barstoler – Sitt høyt på kjøkkenet ditt – IKEA

Barbord og barstoler – Sitt høyt på kjøkkenet ditt – IKEA

Vi har barstoler og barkrakker med riktig høyde for barbordene våre, samt justerbare barstoler som kan brukes ved kjøkkenøyer og -bord.

Vi har barstoler og barkrakker med riktig høyde for barbordene våre, samt justerbare barstoler som kan brukes ved kjøkkenøyer og -bord. Se utvalget på IKEA.no.

STIG Barstol, svart/svart, 74 cm – IKEA

STIG Barstol, svart/svart, 74 cm Denne behagelige barkrakken får deg høyere opp, slik at du kan spise og kose deg i barhøyde. Det er masse benplass, og den er laget av lettstelte materialer slik at det er enkelt å tørke bort eventuelt søl. Behagelig fotstøtte så du kan sitte behagelig.

BERGMUND Barstol, svart/Inseros hvit, 62 cm – IKEA

BERGMUND Barstol, Inseros hvit, 62 cm – IKEA

BERGMUND Barstol, Inseros hvit, 62 cm Barkrakker i BERGMUND-serien gir puteaktig komfort og mange trekk å velge mellom, som dette snøhvite trekket. Etter måltider og småprat etter middagen er det godt å vite at det er vaskbart. Trekket er enkelt å holde rent, siden det kan tas av og vaskes.

INGOLF Barstol, hvit, 63 cm – IKEA

INGOLF Barstol, hvit, 63 cm. Hvorfor ikke ha samme stilen i hele hjemmet? INGOLF-serien ser like bra ut på kjøkkenet og i spisestua som på soverommet eller i gangen. Møblene er laget av massivt tre og tåler derfor dunk og slag.

FRANKLIN Barkrakk, sammenleggbar, hvit/hvit, 63 cm – IKEA

FRANKLIN Barkrakk, sammenleggbar, hvit, hvit – IKEA

FRANKLIN Barkrakk, sammenleggbar, hvit, hvit. Du kan klappe sammen stolene slik at du sparer plass når de ikke brukes. Med fotstøtte; slik at også dine føtter får hvile.

BERGMUND Barstol, svart/Inseros hvit, 75 cm – IKEA

BERGMUND Barstol, Inseros hvit, 75 cm – IKEA

BERGMUND Barstol, Inseros hvit, 75 cm Barkrakker i BERGMUND-serien gir puteaktig komfort og mange trekk å velge mellom, som dette snøhvite trekket. Etter måltider og småprat etter middagen er det godt å vite at det er vaskbart. Trekket er enkelt å holde rent, siden det kan tas av og vaskes.

BERNHARD Barstol, forkrommet, Mjuk mørk brun – IKEA

BERNHARD Barstol, forkrommet, Mjuk mørk brun. Her er en stol som hele familien vil elske. Foreldrene liker utseendet og komforten, mens de yngste familiemedlemmene liker stabiliteten – og det er ikke så farlig å søle, siden det er lett å tørke av skinn.

NORDVIKEN Barstol, hvit, 75 cm – IKEA

NORDVIKEN Barstol, hvit, 75 cm. De superkomfortable NORDVIKEN barkrakkene med fordypninger i setet og buet ryggstøtte sørger for at praten fortsetter helt til du må be gjestene om å gå hjem. Passer godt sammen med NORDVIKEN barbord.

Keywords: ikea barstol, barkrakk ikea, barstoler ikea, ikea barkrakk, ikea barstoler, barstol ikea