Ikea gulvlampe

Gulvlampe – Stort utvalg flotte stålamper – IKEA

Gulvlampe – Stort utvalg flotte stålamper – IKEA

Store og små, høye og lave gulvlamper i klassisk og moderne design. Se vårt fantastiske utvalg stålamper i forskjellige stiler på IKEA.no.

Lamper – IKEA

Lamper til alle rom. Vi har bordlamper, taklamer eller kanskje du trenger en leselampe eller en lampe til kontoret – IKEA

Lamper · Ny LED-gulvlampe med en stil som blir lagt merke til · Sorter og filtrer · Treff på 497 produkter · Energieffektive og holdbare SOLHETTA LED-pærer.

Det er ikke alltid lett å finne den rette lampen, men hos oss finner du et stort utvalg av lamper til alle rom og stiler.

OBEGRÄNSAD LED gulvlampe, svart – IKEA

OBEGRÄNSAD LED gulvlampe, svart Denne skulpturelle LED-gulvlampa sprer et stemningslys som minner om lyset på en livekonsert. Laget i samarbeid med proffene fra Swedish House Mafia og er en del av OBEGRÄNSAD-kolleksjonen.

HEKTAR Gulvlampe, mørk grå – IKEA

HEKTAR Gulvlampe, mørk grå. Den enkle, overdimensjonerte metallformen er inspirert av gamle lamper fra fabrikker og teatre. Sammen støtter lampene i HEKTAR-serien opp om ulike aktiviteter og skaper et helhetlig og rustikt uttrykk i rommet.

ÅRSTID Gulvlampe, messing, hvit – IKEA

ÅRSTID Gulvlampe, messing, hvit. Det er ikke så rart at så mange liker denne lampeserien. Den har en tidløs design som passer over alt, ulike lampetyper som skaper en helhetlig stil og, ikke minst, et mykt, behagelig lys.

NYMÅNE Gulvlampe med 3 spotlys, antrasitt – IKEA

NYMÅNE Gulvlampe med 3 spotlys, antrasitt Tidløs design som er midt i blinken. NYMÅNE lamper har sin særegne stil, men passer til de fleste stiler og uttrykk. Sett sammen ulike lamper fra serien for å få et helhetlig uttrykk i hjemmet ditt.

HEKTAR Gulvlampe med 3 spotlys, mørk grå – IKEA

HEKTAR Gulvlampe med 3 spotlys, mørk grå. Den enkle, overdimensjonerte metallformen er inspirert av gamle lamper fra fabrikker og teatre. Sammen støtter lampene i HEKTAR-serien opp om ulike aktiviteter og skaper et helhetlig og rustikt uttrykk i rommet.

VICKLEBY Gulvlampe, hvit/håndlaget, 136 cm – IKEA

VICKLEBY Gulvlampe, hvit/håndlaget, 136 cm Denne gulvlampa med en håndlaget lampeskjerm i rispapir sprer et mykt og koselig lys som gir rommet god stemning. Den tar også opp lite plass takket være den ovale formen og de praktiske metallbena.

ÅRSTID Gulvlampe, forniklet, hvit – IKEA

ÅRSTID Gulvlampe, forniklet, hvit. Det er ikke så rart at så mange liker denne lampeserien. Den har en tidløs design som passer over alt, ulike lampetyper som skaper en helhetlig stil og, ikke minst, et mykt, behagelig lys.

Keywords: ikea gulvlampe, ikea stålampe, gulvlampe ikea, stålampe ikea, ikea lamper gulv, lampe ikea gulv, stålamper ikea