Ikea høyttaler

Trådløse høyttalere – IKEA

Trådløse høyttalere – IKEA

De trådløse høyttalerne fra SYMFONISK er en helt ny lydserie utviklet av Sonos og IKEA. Nyt musikken med bordlampe eller hylle med innebygde høyttalere.

Høytalere – Koble til og spill av favorittsangene dine – IKEA

Høytalere – Koble til og spill av favorittsangene dine – IKEA

Med trådløse høytalere kan du ta med deg musikken hvor du vil. Ved hjelp av bluetooth eller en AUX-kabel kan du koble til høytaleren og spille av favorittmusikken.

Bluetooth-høyttalere – IKEA

Bluetooth-høyttalere – IKEA

Bluetooth-høyttalere

SYMFONISK Lampefot med trådløs høyttaler, svart/smart

SYMFONISK Lampefot med trådløs høyttaler, svart/smart – IKEA

SYMFONISK Lampefot med trådløs høyttaler, svart/smart Trådløs høyttaler med 180-graders lyd og lampefot i ett gjør at lyden smelter inn i hjemmet. Velg mellom en hvit eller svart høyttaler, og suppler med en lampeskjerm i glass eller tekstil. Så kan du nyte lyden – et samarbeid mellom IKEA og Sonos!

SYMFONISK Bilderamme med trådløs høyttaler, hvit/smart

SYMFONISK Bilderamme med trådløs høyttaler, hvit/smart – IKEA

SYMFONISK Bilderamme med trådløs høyttaler, hvit/smart Trådløs høyttaler og en bilderamme i ett gjør at lyden smelter inn i hjemmet. Velg mellom forskjellige utskiftbare fronter, heng SYMFONISK på veggen eller sett den på gulvet. Så kan du nyte fantastisk lyd – et samarbeid mellom IKEA og Sonos!

En velklingende SYMFONISK duett fra IKEA og Sonos

En velklingende SYMFONISK duett fra IKEA og Sonos – IKEA

Hva får du hvis du slår sammen solid kunnskap om hjeminnredning med ekspertise på lyd? Svaret er SYMFONISK – en helt ny lydserie som er utviklet av Sonos og IKEA. La musikken bli en naturlig del av hjemmet ditt med ei bordlampe eller hylle med innebygde høyttalere med trådløs lyd av topp kvalitet.

SYMFONISK Lampefot med trådløs høyttaler, hvit/smart

SYMFONISK Lampefot med trådløs høyttaler, hvit/smart – IKEA

SYMFONISK Lampefot med trådløs høyttaler, hvit/smart Trådløs høyttaler med 180-graders lyd og lampefot i ett gjør at lyden smelter inn i hjemmet. Velg mellom en hvit eller svart høyttaler, og suppler med en lampeskjerm i glass eller tekstil. Så kan du nyte lyden – et samarbeid mellom IKEA og Sonos!

SYMFONISK Bilderamme med trådløs høyttaler, svart/smart

SYMFONISK Bilderamme med trådløs høyttaler, svart/smart – IKEA

SYMFONISK Bilderamme med trådløs høyttaler, svart/smart Trådløs høyttaler og en bilderamme i ett gjør at lyden smelter inn i hjemmet. Velg mellom forskjellige utskiftbare fronter, heng SYMFONISK på veggen eller sett den på gulvet. Så kan du nyte fantastisk lyd – et samarbeid mellom IKEA og Sonos!

ENEBY Bluetooth-høyttaler, hvit/generasjon 2, 20×20 cm

ENEBY Bluetooth-høyttaler, hvit/generasjon 2, 20×20 cm – IKEA

ENEBY Bluetooth-høyttaler, hvit/generasjon 2, 20×20 cm ENEBY Bluetooth-høyttaler, 2. generasjon, har oppdatert ytelse og gir klar og kraftig lyd uansett hvor du setter den. Hvis du vil ha stereolyd, kan du koble sammen to like ENEBY høyttalere for å skape en mer omfattende lydopplevelse.

Keywords: ikea høyttaler, ikea sonos høyttaler