Ikea hylle med hjul

Hyller med hjul – IKEA

Hyller med hjul – IKEA

Utnytt plassen på kjøkkenet med en kjøkkenøy eller et bord med hjul. Med en kjøkkenøy eller et trillebord … Kjøkkenøyer og trancherbord Hyller med hjul …

Utvid oppbevaringsplassen på badet eller på kjøkkenet med en hylle med hjul som du enkelt kan flytte rundt. Kjøp hylle med hjul på ikea.no i dag.

RÅVAROR Hylle med hjul , eikefiner, 67×69 cm – IKEA

RÅVAROR Hylle med hjul , eikefiner, 67×69 cm Du kan uten problemer trille denne hylla tvers gjennom boligen – eller under et bord hvis du trenger gulvplassen til noe annet. Perfekt som en ekstra arbeidsflate eller innen rekkevidde fra sofaen eller lenestolen.

RÅVAROR Hylle med hjul , eikefiner, 34×69 cm – IKEA

RÅVAROR Hylle med hjul , eikefiner, 34×69 cm Du kan uten problemer trille denne hylla tvers gjennom boligen – eller under et bord hvis du trenger gulvplassen til noe annet. Perfekt som en ekstra arbeidsflate eller innen rekkevidde fra sofaen eller lenestolen.

VESKEN Hylle med hjul, hvit, 54x18x71 cm – IKEA

VESKEN Hylle med hjul, hvit, 54x18x71 cm. Den passer på de minste bad, men det er nok av plass på hyllene til alle toalettsakene dine, fra sjampoflasker til såpe og mindre ting.

HORNAVAN Hylle med hjul, hvit, 26x48x77 cm – IKEA

HORNAVAN Hylle med hjul, hvit, 26x48x77 cm. Lett å flytte – hjul er inkludert.

VESKEN Hylle med hjul, svart, 54x18x71 cm – IKEA

VESKEN Hylle med hjul, svart, 54x18x71 cm Den passer på de minste bad, men det er nok av plass på hyllene til alle toalettsakene dine, fra sjampoflasker til såpe og mindre ting. Sett sammen trancherbordet raskt og greit ved å klikke sammen deler uten bruk av verktøy. Perfekt i et lite baderom.

Kjøkkenøyer og trillebord til kjøkken – IKEA

Kjøkkenøyer og trillebord til kjøkken – IKEA

Utnytt plassen på kjøkkenet med en kjøkkenøy eller et bord med hjul. Med en kjøkkenøy eller et trillebord til kjøkken får du ekstra lagringsplass på kjøkkenet.

Ei praktisk hylle med hjul som trives på små steder – IKEA

Det å holde et lite bad ryddig kan virke som en vanskelig oppgave, men det betyr ikke at det er umulig. Spesielt når du har de riktige møblene til rådighet. Hylla med hjul i VESKEN-serien er en allsidig og robust oppbevaringsløsning som er designet for å passe på små steder, samtidig som du holder orden på toalettsakene dine. Enten det er sjampo, badehåndklær, såpedispenser eller hårspenner, er VESKEN-hylla med hjul et sted der tingene dine alltid er innen rekkevidde, men aldri i veien. Hjulene gjør det enkelt å flytte hylla rundt, så det er bare å trille med seg den robuste hylla når du skal dusje.

Hylle med hjul – FINN.no

Hylle med hjul | FINN torget

Produktinformasjon: https://www.ikea.com/no/no/p/molger-hylle-med-hjul-bjork-20241409/Noen merker på nederste hylle på ene siden, ellers fin.Må hentes. Har også reoler/høyere hyller uten hjul i samme serie.

Keywords: ikea hylle med hjul, hylle med hjul ikea