Ikea krakk

Krakk – Stort utvalg rimelige krakker – IKEA

Krakk – Stort utvalg rimelige krakker – IKEA

La gjestene sette seg ned på en stilig krakk! Hos oss finner du krakk i tre og krakk i metall, samt krakker som kan stables. Vi har også krakker med …

La gjestene sette seg ned på en stilig krakk! Hos oss finner du krakk i tre og krakk i metall, samt krakker som kan stables. Vi har også krakker med stoffsete.

MARIUS Krakk, hvit, 45 cm – IKEA

Legg til en behagelig stol eller en kompakt krakk, så får du en komplett og kaosfri krok som du kan bruke når det passer deg.

MARIUS Krakk, hvit, 45 cm. Krakken kan stables, slik at du kan ha flere tilgjengelig og ha dem på samme sted når de ikke brukes.

Krakker og benker for barn – IKEA

Krakker og benker for barn – IKEA

Vi har krakker og benker som passer perfekt til barn. Disse kan brukes på både bad, kjøkken og til lek. Se vårt utvalg av forskjellige krakker og benker.

Stoler og krakker til sminkebordet – IKEA

Stoler og krakker til sminkebordet – IKEA

Stoler og krakker til sminkebordet

KYRRE Krakk, bjørk – IKEA

KYRRE Krakk, bjørk. En stødig krakk redder deg alltid der du trenger det. Denne har et friskt, sofistikert utseende med sitt trekantede sete og buede ben i tre.

Baderomskrakk og benk til badet – IKEA

Baderomskrakk og benk til badet – IKEA

Vi har krakker og benker godkjent til bruk i våtrom. Hjelp de minste med å nå opp til vasken med en krakk eller bruk en benk til avlastning på badet. Se IKEA.no.

INGOLF Krakk, hvit – IKEA

INGOLF Krakk, hvit. Hvorfor ikke ha samme stilen i hele hjemmet? INGOLF-serien ser like bra ut på kjøkkenet og i spisestua som på soverommet eller i gangen. Møblene er laget av massivt tre og tåler derfor dunk og slag.

PERJOHAN Krakk med oppbevaring, furu – IKEA

PERJOHAN Krakk med oppbevaring, furu Denne flerfunksjonelle krakken kan brukes til å sitte på, som bord eller nattbord. Med oppbevaringsplassen kan du ha ting som blader eller strikketøy lett tilgjengelig, og håndtaket gjør det lett å flytte den.

MARIUS Krakk, svart, 45 cm – IKEA

MARIUS Krakk, svart, 45 cm. Krakken kan stables, slik at du kan ha flere tilgjengelig og ha dem på samme sted når de ikke brukes.

Keywords: ikea krakk, krakk ikea, pianokrakk ikea, taburett ikea