Ikea vannglass

Glass – Stort utvalg av drikkeglass – IKEA

Glass – Stort utvalg av drikkeglass – IKEA

Utforsk vårt utvalg av vannglass og drikkeglass på IKEA. Vi har glass i forskjellige former, farger og stiler som passer til ditt servise.

Utforsk vårt utvalg av vannglass og drikkeglass på IKEA. Vi har glass i forskjellige former, farger og stiler som passer til ditt servise. Handle glass på ikea.no.

IKEA 365+ Glass, klart glass, 45 cl

IKEA 365+ Glass, klart glass, 45 cl – IKEA

På IKEA finner du alle slags glass til alle mulige anledninger. Vi har drikkeglass og vannglass til hverdagen. Eller skal du kanskje invitere til storslagent …

IKEA 365+ Glass, klart glass, 45 cl IKEA 365+-serien har alt du trenger til bordet, til den enkle hverdagen eller krydret til fest med farger og tilbehør. Laget av herdet glass som tåler både varme og kalde drikker. Passer også til varme drikker.

Glass og mugger til hverdags og fest – IKEA

Glass og mugger til hverdags og fest – IKEA

POKAL Glass, 35 cl. 59,-/4 stk.

Hos IKEA får du mugger og glass til alle anledninger i forskjellige størrelser, stiler og utførelser. Se utvalget på IKEA.no

IKEA 365+ Glass, klart glass, 18 cl

IKEA 365+ Glass, klart glass, 18 cl – IKEA

IKEA 365+ Glass, klart glass, 18 cl IKEA 365+-serien har alt du trenger til bordet, til den enkle hverdagen eller krydret til fest med farger og tilbehør. Laget av herdet glass som tåler både varme og kalde drikker. Kan også brukes til varme drikker.

IVRIG Glass, grå – IKEA

IVRIG Glass, grå. Den kantede formen gir glassene i IVRIG-serien det spesielle uttrykket. IVRIG er varig og tåler oppvaskmaskin, gir et hint av luksus til hverdagsmåltidene og passer like godt til de spesielle anledningene.

POKAL-serien – solide drikkeglass og vinglass – IKEA

POKAL- solide drikkeglass og vinglass – IKEA

Solide men dekorative vinglass og drikkeglass som kan brukes til både varme og kalde drikker.

IKEA 365+ Glass, klart glass, 20 cl

IKEA 365+ Glass, klart glass, 20 cl – IKEA

IKEA 365+ Glass, klart glass, 20 cl IKEA 365+-serien har alt du trenger til bordet, til den enkle hverdagen eller krydret til fest med farger og tilbehør. Laget av herdet glass som tåler både varme og kalde drikker. Passer også til varme drikker.

IKEA 365+ Glass med stett, klart glass

IKEA 365+ Glass med stett, klart glass – IKEA

IKEA 365+ Glass med stett, klart glass. IKEA 365+-serien har alt du trenger til bordet, til den enkle hverdagen eller pyntet til fest med farger og tilbehør. Laget av herdet glass som tåler både varme og kalde drikker.

IKEA 365+ Glass, klart glass, 30 cl

IKEA 365+ Glass, klart glass, 30 cl – IKEA

IKEA 365+ Glass, klart glass, 30 cl IKEA 365+-serien har alt du trenger til bordet, til den enkle hverdagen eller krydret til fest med farger og tilbehør. Laget av herdet glass som tåler både varme og kalde drikker. Passer også til varme drikker.

Keywords: ikea vannglass, vannglass ikea, ikea drikkeglass, drikkeglass ikea