Kjøp en skrustikke i dag

Heldigvis tilbyr en rekke nettvarehus ulike fraktalternativer. En som er veldig populær er å få bestillingen brakt til en pakkebutikk, slik at du kan hente bestillingen selv når det passer deg. Løsningen er ganske enkel, og ofte også den billigste transportformen.

Du kan alternativt velge levering hjem til deg eller til din arbeidsplass. Fraktløsningen viser seg å være en del dyrere, men på den annen side superhensiktsmessig. Den rimeligste fraktløsningen er imidlertid å hente bestillingen selv, noe som krever at du fysisk befinner deg i nærheten av e-butikkens adresse.

En stor del av butikkene på nettet tilbyr mulighet for levering på kun én ukedag for mange av butikkens produkter, noe som krever at bestillingen blir realisert før et bestemt tidspunkt, slik at de har en sjanse av å få bestillingen permisjon før pakkeriet drar hjem.

Flere nettforhandlere tilbyr gratis levering, men ofte kun når de kjøpes for en fastsatt pris. Ellers bør du foretrekke den mest prisbevisste leveringsversjonen, som ofte – enten du er i nærheten av Køge, Nykøbing Falster eller Fredensborg – er å få pakken levert til et hentested.

Det billigste alternativet for levering

Det er superpraktisk for alle å finne de beste prisene fra ulike butikker på nettet, og følgelig har et stort antall nettlager måttet redusere prisnivået på varene – for gutter og jenter, og like for damer og herrer – betydelig, og til og med noen ganger utføre levering gratis.

Til tross for dette kan det likevel være fordelaktig å studere en rekke butikker på nettet for rabattkoder før du kjøper slik at du ikke er i tvil om å få den rimeligste prisen.

Du bør imidlertid være forsiktig med at dersom en nettbutikk legger ut varene sine til en pris som kan virke urealistisk billig, så bør dette ofte være et varsel om en falsk e-butikk. Kortbestillinger er derimot en del av en enhet som støtter folk mot uærlige e-selskaper.

Vi anbefaler generelt bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du velge en avbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, hvis du ønsker å betale ned beløpet over en lengre periode.

Før folk bestiller fra en bedrift på nettet, kan du på en måte se gjennom vilkårene og betingelsene, men det er utvilsomt ikke superspennende.

En annen løsning kan kanskje være å finne ut om nettforhandleren er medlem av e-merket, fordi det ofte er en indikator på at nettbutikken overholder de etablerte reglene, og at nettbutikken ofte undersøkes av sakkyndige som har ekspertise innenfor gjeldende regelverk. Dette er også en god mulighet til å få assistanse dersom du får problemer med handelen.

Det anbefales også at du er forsiktig med de mest relevante forholdene som kan spille inn i forbindelse med bestillingen, for eksempel returpolitikken virksomheten opererer med. I forhold til det er det også viktig at du fortsatt lagrer e-postkvitteringen slik at du kan bekrefte bestillingen din en gang til, uansett om du er ute etter en vare til mann eller kvinne.

Det rimeligste alternativet for levering

Trustpilot fører til relativt gode muligheter for å inspisere en rekke andre forbrukeres anmeldelser og av den grunn kan det være nyttig at du tar en titt på internettselskapets vurderinger før du legger inn bestillingen.

Facebook genererer også noen ønskelige metoder for å få en ide om nettbedriftens kundetilfredshet. Dessuten ser vi faktisk e-selskaper hvor kundene kan sette sammen en vurdering av kjøpet sitt, som like gjerne skal brukes til å veie opp kundetilfredshet.

Fakta om produkter og internettselskaper støttes nå og da, men det er ikke mulig for oss å gi garantier mot endringer som kan ha blitt utført etter siste oppdatering av våre data.