Klesstativ ikea

Klesstativ og stumtjener – Praktiske løsninger – IKEA

Klesstativ og stumtjener – Praktiske løsninger – IKEA

Trenger du mer plass til å henge klærne dine opp? Ta en titt på vårt utvalg av stativer, speil med oppheng på baksiden og stumtjenere på IKEA.no.

RIGGA Klesstativ, hvit – IKEA

Skoskap og skohyller Klesstativer og skinner Skohyller og stativer Knaggrekker og stumtjenere. Tilbake til toppen. Del. Bunntekst. Bli IKEA Family-medlem.

RIGGA Klesstativ, hvit. Du kan enkelt justere høyden på klesstativet etter dine behov, siden høyden kan låses på 6 nivåer. Det er plass til esker eller 4 par sko på hylla nederst.

MULIG Klesstativ, hvit, 99×152 cm – IKEA

MULIG Klesstativ, hvit, 99×152 cm. Kan stilles hvor du vil hjemme, selv i fuktige områder som baderom og innglassede balkonger. Plastføtter hindrer riper i gulvet.

TURBO Klesstativ, inne/ute, svart, 117×59 cm – IKEA

TURBO Klesstativ, inne/ute, svart – IKEA

TURBO Klesstativ, inne/ute, svart. Kan brukes både inne og ute. Enkel å montere med hurtigkobling.

Et klesstativ som viser stilen din – IKEA

Garderoben din er en viktig del av hjemmet ditt. Det er der du har alle klærne du har på deg, og hvis det ikke er praktisk å komme til, kan du like gjerne kaste alt i en haug på gulvet.Gå inn i dette elegante og MULIG-klesstativet, slik at du kan se alle klærne dine på en gang og kle på deg raskt! MULIG klesstativ er perfekt for små rom, det sparer plass og gir en moderne designfølelse til ethvert rom som tradisjonelle garderober bare ikke kan konkurrere med. Så hvis du har et lite rom som et bad, en trang gang eller en liten balkong, men ønsker at klesoppbevaringen skal se stilig og oppdatert ut, ikke bekymre deg, dette klesstativet er her for deg.

Knaggrekker og stumtjenere – IKEA

Knaggrekker og stumtjenere – IKEA

Knaggrekker og stumtjenere

Et allsidig klesstativ for et pent og elegant soverom – IKEA

Det kan være en utfordring å holde klær og personlige ting ryddig og innen rekkevidde, men ta det helt med ro – det finnes noen pålitelige medhjelpere som gjør jobben lettere. MULIG klesstativ er et pent møbel med kompakt form og minimalistisk design. Det er perfekt for ryddige og koselige soverom, med en solid og slank metallstamme og rikelig med oppbevaringsplass der du kan vise frem kjoler, skjorter, frakker og bluser på BUMERANG kleshengere for å holde dem frie for rynker og klare til bruk. Dette allsidige klesstativet tar ikke mye plass og kan enkelt plasseres i ethvert hjørne i hjemmet, fordi det er utstyrt med plastføtter som beskytter gulvet mot riper.

Et pent og smart klesstativ som passer i alle rom – IKEA

Hver krok i hjemmet kan gjøres om til et flott oppbevaringssted og hjelpe deg med å spare plass og ha de personlige eiendelene dine innen rekkevidde. TURBO klesstativ er et praktisk klesstativ med kompakt form og minimalistisk design som er perfekt for moderne soverom. Den robuste, men slanke metallstammen er lett og kan monteres raskt og enkelt med et enkelt klikk. Dette stativet er utstyrt med hjul, slik at du kan flytte det fra ett rom til et annet, avhengig av hvordan du ønsker å bruke det. Bruk det sammen med noen BUMERANG-kleshengere for å holde klærne dine rynkefrie. Den sorte fargen gjør at TURBO går godt sammen med andre gjenstander i rommet, for eksempel KNIXHULT taklampe, for å skape en koselig atmosfære i rommet.

MULIG tørkestativ og klesstativ – IKEA

MULIG tørkestativ og klesstativ – IKEA

MULIG tørkestativ og klesstativ som lett kan flyttes rundt når du skal tørke klær

Keywords: klesstativ ikea, ikea klesstativ, ikea stumtjener, garderobestativ ikea, ikea garderobestativ, paraplystativ ikea, klesoppheng ikea