Nymåne ikea

NYMÅNE-serien – IKEA

NYMÅNE-serien – IKEA

Få en lysere hverdag med lamper fra NYMÅNE-serien

NYMÅNE Takspotlight med 3 spotter, hvit – IKEA

NYMÅNE Takspotlight med 3 spotter, hvit. Tidløs design som er midt i blinken. NYMÅNE lamper har sin særegne stil, men passer til de fleste stiler og uttrykk.

NYMÅNE Vegg-/leselampe, hvit – IKEA

NYMÅNE Vegg-/leselampe, hvit. Tidløs design som er midt i blinken. NYMÅNE lamper har sin særegne stil, men passer til de fleste stiler og uttrykk.

NYMÅNE Takspotlight med 4 spotter, hvit – IKEA

NYMÅNE Takspotlight med 4 spotter, hvit. Tidløs design som er midt i blinken. NYMÅNE lamper har sin særegne stil, men passer til de fleste stiler og uttrykk.

NYMÅNE Vegg-/leselampe, antrasitt – IKEA

NYMÅNE Vegg-/leselampe, antrasitt. Tidløs design som er midt i blinken. NYMÅNE lamper har sin særegne stil, men passer til de fleste stiler og uttrykk.

NYMÅNE LED plafond , hvit, 45 cm – IKEA

NYMÅNE LED plafond , hvit, 45 cm Brilliant og tidløst design. NYMÅNE lamper har sin særegne stil, men passer i de fleste hjem. Hvorfor ikke kombinere flere lamper for en helhetlig stil hjemme? Gir god generell belysning.

NYMÅNE Gulvlampe med 3 spotlys, antrasitt – IKEA

NYMÅNE Gulvlampe med 3 spotlys, antrasitt Tidløs design som er midt i blinken. NYMÅNE lamper har sin særegne stil, men passer til de fleste stiler og uttrykk. Sett sammen ulike lamper fra serien for å få et helhetlig uttrykk i hjemmet ditt.

NYMÅNE LED-pendellampe , kan dimmes trådløst … – IKEA

NYMÅNE LED-pendellampe , kan dimmes trådløst varmhvit til kaldhvit/hvit, 38 cm – IKEA

NYMÅNE LED-pendellampe , kan dimmes trådløst varmhvit til kaldhvit/hvit, 38 cm Da vi utviklet NYMÅNE lampe, åpnet vi skattekisten vår og fant KLANG lampe fra 1960-tallet. Vi oppdaterte den med innebygd LED som kan dimmes og lot deretter designeren vår gi den et moderne uttrykk som passer serien godt.

NYMÅNE Vegglampe, fast installasjon, antrasitt – IKEA

NYMÅNE Vegglampe, fast installasjon, antrasitt. Tidløs design som er midt i blinken. NYMÅNE lamper har sin særegne stil, men passer til de fleste stiler og uttrykk.

Keywords: nymåne ikea, ikea nymåne, ikea nymåne dimbar