Påskekrim 2017: TV2 Dokumentar og Filmpolitiet

Årets påskekrim på TV2 byr på spennende dokumentarer og anbefalte filmer, som både underholder og engasjerer. TV2 Dokumentar og Filmpolitiet har satt sammen en imponerende liste med påskekrim-anbefalinger for 2017.

TV2 Dokumentar

TV2 Dokumentar er kjent for å presentere sterke og samfunnsengasjerende dokumentarer. Påsken 2017 byr på flere fremragende produksjoner som gir et innblikk i kriminalitetens verden.

1. “Etterforskernes valg”

Dette er en svært spennende dokumentarserie som tar oss med inn i avdelingen for uoppklarte drapsgåter hos politiet. Serien følger etterforskerne på nært hold og viser deres kamp for å oppklare gamle og uløste saker.

2. “Mysteriet på Hurtigruten”

Denne dokumentaren tar seerne med på en sjokkerende reise om et mystisk dødsfall på Hurtigruten. Gjennom grundig etterforskning avdekker dokumentaren en hel verden av intriger, løgner og hemmeligheter på kystens vakre perle.

3. “Tilbake til Utøya”

Ti år etter terrorangrepet på Utøya er dette en gripende dokumentar som tar oss med tilbake til tragedien. Filmen tar for seg overlevende og deres kamp for å bearbeide traumene og finne veien videre.

Filmpolitiet påskekrim

Filmpolitiet sin påskekrim-guide er en uunnværlig kilde for filmelskere som er på jakt etter de beste kriminelle historiene på det store lerretet. Her er noen av årets anbefalinger:

1. “The Girl with the Dragon Tattoo”

Denne amerikanske filmatiseringen av Stieg Larssons bestselgende roman er en intens og fengslende historie om en journalist og en hacker som blir dratt inn i et farlig mysterium.

2. “Gone Girl”

Basert på den populære boken av Gillian Flynn, er “Gone Girl” en psykologisk thriller som tar en uventet vending da en kvinne forsvinner sporløst på sin egen bryllupsdag.

3. “Prisoners”

Denne medrivende filmen følger en far som tar loven i egne hender når hans datter blir bortført. Med sterke skuespillerprestasjoner og en spennende plott, holder “Prisoners” deg klistret til skjermen.

Konklusjon

Årets påskekrim på TV2 Dokumentar og Filmpolitiet gir deg mange gode valgmuligheter for å få din dose med spenning og kriminell intrige. Enten det er dokumentarer som vekker ettertanke eller intense krimfilmer, er det noe for enhver krimelsker.

Ofte stillede spørgsmål

Hva er påskekrim 2017?

Påskekrim 2017 refererer til kriminallitteratur, filmer eller TV-show som blir vist i påsken dette året. Her er noen spennende påskekrim-anbefalinger for 2017.

Hvilke påskekrim-serier vises på TV2?

TV2 sender flere spennende påskekrim-serier i år. Her er noen av TV2s påskekrimserier du bør se etter.

Hva er TV2 Dokumentar?

TV2 Dokumentar er en serie med dokumentarprogrammer som dekker ulike temaer og historier. Sjekk ut noen av de mest interessante dokumentarprogrammene som vises på TV2.

Hva er Filmpolitiet påskekrim?

Filmpolitiet påskekrim er en spalte eller et program som anmelder kriminallitteratur eller filmer spesielt laget for påsken. Her er noen av Filmpolitiets påskekrim-anmeldelser du bør sjekke ut.

Hvilke filmer anbefales av Filmpolitiet for påsken?

Filmpolitiet har anbefalt flere spennende filmer for påsken. Her er noen av Filmpolitiets favorittfilmer for påsken i år.

Hvordan kan jeg se TV2 Dokumentar?

Du kan se TV2 Dokumentar ved å følge sendingene på TV2 eller ved å se programmene på TV2 Sumo. Sjekk ut TV2 Sumo for å strømme noen av de beste TV2 Dokumentar-programmene.

Hvor kan jeg lese Filmpolitiets påskekrim-anmeldelser?

Du kan lese Filmpolitiets påskekrim-anmeldelser på deres nettside eller ved å følge dem på sosiale medier. Sjekk ut Filmpolitiets nettside for å lese de siste påskekrim-anmeldelsene.

Hvordan velger TV2 påskekrim-serier?

TV2 velger påskekrim-serier basert på popularitet, publikumsinteresse og kvaliteten på seriene. Følg med på TV2 for å se hvilke spennende påskekrim-serier de velger ut i år.

Hva er noen tidligere påskekrim-serier vist på TV2?

TV2 har tidligere vist flere populære påskekrim-serier. Her er noen av de mest minneverdige påskekrim-seriene som har blitt vist på TV2.

Kan jeg se påskekrim-seriene på nettet etter at de er blitt sendt på TV2?

Ja, noen av påskekrim-seriene kan streames på TV2 Sumo selv etter at de er blitt sendt på TV2. Sjekk ut TV2 Sumo for å se påskekrim-serier du kanskje gikk glipp av.

Artiklen Påskekrim 2017: TV2 Dokumentar og Filmpolitiet har i gennemsnit fået 3.6 stjerner baseret på 32 anmeldelser