Se og anslå – Få en juridisk avgjørelse i saken din om byggesvindel med advokatene

De fleste nettbutikker tilbyr i dag alle typer leveringsløsninger. En sikker vinner i disse dager er hentepunkter, så du har mulighet til å hente produktene dine selv når du har tid. Fraktmetoden er svært problemfri, og ofte også den billigste fraktløsningen.

Du bør også vurdere å bestille bestillingen for levering til der du bor eller til ditt arbeid. Fraktløsningen er vanligvis litt dyrere, men også ultra uproblematisk. Den enkleste fraktløsningen vil imidlertid alltid være å hente produktene selv, men dette avhenger av om du bor i nærheten av nettbutikkens beliggenhet.

Et stort antall nettselskaper tilbyr mulighet for dag-til-dag levering på en rekke av sine varenumre, men vær forsiktig da dette forutsetter at bestillingen er lagt inn før et spesifisert tidspunkt, tatt i betraktning at de kan klare å få av produktene før de pakkeansatte har fri.

Flere selskaper på nett tilbyr gratis levering, men i de fleste tilfeller kreves det at du handler for en bestemt pris. Alternativt må du bestemme deg for den enkleste leveringsmåten, som ofte – enten du bor i nærheten av Helsingør, Middelfart eller Brande – er å få rederiet til å bringe bestillingen din til et utleveringssted.

Veldig fleksibelt for folk å finne de beste prisene

Det har vist seg å være veldig enkelt for vanlige dødelige å sammenligne priser (via f.eks. PriceRunner) blant flere butikker på nettet og ergo, mange nettbutikker har funnet det nødvendig å kutte utsalgsprisene på mange av varene deres – for babyer og barn, men også for menn og kvinner – og tilbyr til og med noen ganger gratis levering.

Men det kan alltid være en fordel å sjekke noen forskjellige nettbutikker etter salg før du fullfører handelen, slik at du garantert får den rimeligste prisen.

Du må tross alt være så årvåken at når en forhandler på nettet annonserer best i test-varer til en pris som er fantastisk lav, bør det noen ganger være et varseltegn på en svindel-nettbutikk. Å handle med kort er imidlertid en del av en enhet som hjelper kjøperen mot svindel på internett.

Generelt sett favoriserer vi betaling med kort eller MobilePay. Som et alternativ kan du velge betalingsløsning fra for eksempel ViaBill, dersom du har tenkt å dekke beløpet i fremtiden.

Før folk bestiller fra en bedrift på nettet, bør de alltid vurdere vilkårene og betingelsene deres, men det er vanligvis ikke særlig interessant.

Et enklere alternativ kan derfor være å merke seg om e-bedriften er et e-merket medlem, siden det typisk er en garanti for at nettvirksomheten overholder de etablerte reglene, og at virksomheten ofte blir undersøkt av fagfolk som forstår vedtektene på området. Dette er også en god snarvei til en hjelpende hånd, dersom du skulle oppleve vanskeligheter som følge av bestillingen din.

Tilsvarende anbefaler vi at kjøper er oppdatert på de mest essensielle reglene som gjelder for bestillingen, for eksempel hvilke bytterettigheter selskapet tilbyr. I denne sammenheng er det også viktig at du alltid tar vare på kvitteringen, slik at du senere skal kunne bevise transaksjonen, uansett om du er ute etter en vare til en dame eller en herre.

Det er lurt at du ser etter selskapets anmeldelser på nett

Trustpilot genererer fullt gode muligheter til å lære mer om observasjonene til flere nåværende brukere og det er derfor nyttig at du ser på nettet nettbutikkanmeldelser før du handler.

Facebook gir på samme måte en rekke nyttige snarveier for å få et inntrykk av nettbutikkens troverdighet. I tillegg ser man mange nettbutikker hvor det er mulig å utlyse en evaluering av bedriftens tjeneste, som bør brukes på samme måte for å bedømme hvor fornøyde kundene er.

Nettstedet vårt er finansiert av annonseinntekter. Vi har avtaler med ulike e-selskaper der vi presenterer butikkenes tilbud, og tar provisjon dersom den vi videresender fullfører en bestilling.

Kunnskap om varer og virksomheter på nettet vedlikeholdes rutinemessig, men vi påtar oss intet ansvar for justeringer som er gjort siden vi sist oppdaterte informasjonen som vises.