Stepkasse jula

Step-up-brett | Justerbar høyde | KAYOBA – Jula

Step-up-brett | Justerbar høyde | KAYOBA | Jula

Få studiotreningen inn i egen stue! Sammenlign pris på stepkasser fra kjente merker som Reebok og Sportsmaster – Prisguiden.no.

Brettet kan justeres i to ulike høyder (10 og 15 cm) og er enkel å oppbevare når den ikke er i bruk. I hardplast.

Stepkasse – Biltema.no

Stepkasse ; Abilica Treningspakke Stepkasse og Pumpsett. 1 199 ,- ; LEVITY Aerobic Stepkasse. 389 ,- ; Stepkasse høydejusterbar – svart. 825 ,- ; Stepkasse Absater, …

Bygger du treningsrom hjemme? Da er en stepkasse et allsidig treningsverktøy som forenkler flere av øvelsene du planlegger å utføre, og som gir allsidig styrke- og kondisjonstrening. Trening for hele kroppen En stepkasse har mange forskjellige bruksområder og er kanskje det mest allsidige treningsredskapet i treningsrommet hjemme. Du kan trene hele kroppen med stepkassen. Du kan utføre forskjellige rygg- og mageøvelser, trene armer, skuldre, bryst, rumpe, ben og lår. Hvis du vil øke vanskelighetsgraden i øvelsene, kan du supplere med redskap som vektstang, manualer eller vektskiver. Dette utstyret kan kjøpes som tilbehør. Hev- og senkbar Stepkassen kan justeres i tre høyder. Dermed kan du tilpasse høyden etter øvelsen du skal utføre. I tillegg har kassen sklisikker overflate, slik at alle øvelsene kan utføres på en trygg måte.  Eksempel på øvelser Brystpress med manualer eller vektstang – ligg på kassen og press vektene opp over brystet. Dips – plasser hendene på kanten av kassen, langs kroppen, med rumpen nær kassen og beina foran deg. Bøy armene for å senke kroppen. Løft deretter kroppen til armene blir rette. Utfall – plasser én fot på stepkassen, og én fot lengre bak. Bøy det bakerste beinet nedover til det fremre er i 90 graders vinkel. Gå deretter opp med det bakerste beinet. Gjenta ønsket antall ganger. Bytt deretter ben og utfør utfall med det andre benet også. Øvelsen kan også utføres med en vektstang på skuldrene. Step up – stå med føttene en hoftebredde fra hverandre. Klatre opp med den ene foten på kassen. Klatre deretter opp med den andre foten. Klatre deretter ned med én fot om gangen. Gjenta så mange ganger du orker, og i et tempo som passer for deg. Du kan også utføre øvelsen med manualer i hendene. Armhevinger – plasser hendene på stepkassen. Stram magemusklene og senk brystet mot gulvet ved å bøye armene. Press deretter kroppen opp til startposisjonen. Gjenta så mange ganger du orker. Reken – sitt på kassen og dra knærne opp mot brystet, slik at du balanserer på rumpen. Hold hendene på undersiden av lårene. Hold balansen. Slipp deretter hendene, og strekk ut kroppen. Stepkassen kan brukes av brukere på alle nivåer.

Stepkasse – se beste pris på Prisguiden.no

Her har vi samlet sånt som har med sport og mosjon å gjøre og som forenkler når du trener eller mosjonerer. Her vil du finne treningstilbehør som gåstaver, …

Få studiotreningen inn i egen stue! Sammenlign pris på stepkasser fra kjente merker som Reebok og Sportsmaster – Prisguiden.no.

Stepkasse – Finn den beste prisen på Prisjakt

Se priser på Stepkasse til 399,- fra Rusta og sammenlign med lignende varer. Alledagligvarer.dk har priser … Jula. Glideplater for trening 2-pk. Ø250×9 mm.

Tilbud og omtaler på Stepkasse. Vi hjelper deg med å finne butikken for Step-up-brett Balansebrett

Sportsmaster Stepkasse

Sportsmaster Stepkasse | Sportsmaster.no

Skal du trene? Vi har treningsutstyr, treningsklær og annet tilbehør til trening. Stort utvalg og lave priser hele året. På nett og i butikkene. Se mer.

Stepkasse som kan reguleres i tre høyder. Antisklidekk. Stødig og stabil. Til hjemmetrening og kommersielt bruk. Se mer og kjøp her!

Sports- og treningsutstyr | Handle hos Clas Ohlson

Tralle for stepkasser eller annet treningsutstyr. en dag siden. Rakkestad. Privat. 1 399 kr … Stepkasse fra Nordic Strenght. 31. jan. 2023.

Kjøp Sports- og treningsutstyr hos Clas Ohlson på nett eller i en av våre butikker

Stepkasse til 399,- fra Rusta – Allematpriser.no

Stepkasse til 399,- fra Rusta | Allematpriser.no

Se priser på Stepkasse til 399,- fra Rusta og sammenlign med lignende varer. Alledagligvarer.dk har priser på tusenvis af varer fra de foruroligende netbutikker til dagligvarer i Danmark. Danmarks mest fuldstendige oversikt tilbud og priser.

Treningsutstyr og tilbehør – Kom i form med rimelige produkter

Skal du trene? Vi har treningsutstyr, treningsklær og annet tilbehør til trening. Stort utvalg og lave priser hele året. På nett og i butikkene. Se mer

Stepmaskiner til salgs | FINN Torget

Du finner 86 annonser i kategorien Stepmaskiner under Sport og friluftsliv til salgs på FINN Torget. Søk og sammenlikn pris blant alle typer nye og brukte ting i hele Norge!

Keywords: stepkasse jula