Trekasse ikea

KNAGGLIG Kasse, furu, 46x31x25 cm – IKEA

Gjennomsiktige kasser og store esker til tyngre ting. Hold orden i boden med en kasse med lokk eller på kjøkkenet med en trekasse. Se alle store kasser og …

KNAGGLIG Kasse, furu, 46x31x25 cm. Ei varig kasse som tåler selv de tunge byrdene. Behold den som den er, eller behandle den med olje, voks eller favorittfargen.

Store kasser, trekasser og esker – IKEA

Store kasser, trekasser og esker – IKEA

Flere alternativerKUGGIS. Kasse med lokk, 26x35x15 cm, hvit. KUGGIS Kasse med lokk, klar svart, 18x26x15 cm. KUGGIS Kasse med lokk, klar svart, 37x54x21 cm

Gjennomsiktige kasser og store esker til tyngre ting. Hold orden i boden med en kasse med lokk eller på kjøkkenet med en trekasse. Se alle store kasser og esker på ikea.no

KNAGGLIG Kasse, furu, 23x31x15 cm – IKEA

KNAGGLIG Kasse, furu, 23x31x15 cm. Ei varig kasse som tåler selv de tunge byrdene. Behold den som den er, eller behandle den med olje, voks eller favorittfargen.

IVAR Oppbevaringskasse på hjul, furu, 78×30 cm – IKEA

IVAR Oppbevaringskasse på hjul, furu, 78×30 cm IVAR oppbevaringssystem er laget av massiv furu fra bærekraftige kilder – et fornybart naturlig materiale som bare blir vakrere med tiden. Lett å flytte dit du trenger det, med hjul.

Ei lett trekasse som gjør det enklere å holde orden. – IKEA

Forenkle de daglige oppgavene og velg ei solid kasse med håndtak for å håndtere tunge ting på en enklere måte. Perfekt til oppbevaring av store ting som verktøy, flasker eller annet du trenger å oppbevare. KNAGGLIG har et naturlig utseende for ethvert miljø, enten det er garasjen, boden eller til og med rommet ditt. Slipp fantasien løs. Kassa er laget av ubehandlet massivt furutre som er klar til å bli malt med favorittmalingen din eller beis. Spar plass ved å plassere to eller flere kasser oppå hverandre og lag et perfekt oppbevaringssted til tingene dine.

Bokser, esker og kurver – Alt av småoppbevaring – IKEA

Bokser, esker og kurver – Alt av småoppbevaring – IKEA

Hos oss finner du store og små bokser, esker med lokk og kurver i lekre materialer. Flere av eskene våre passer perkfekt inn i IKEA-oppbevaringshyller. Se IKEA.no.

VESSLA Kasse med hjul og lokk, hvit – IKEA

VESSLA Kasse med hjul og lokk, hvit Overkanten fungerer også som håndtak; kassen er enkel å løfte og bære. Kan stables; sparer plass når den ikke er i bruk. Formen på lokket gjør at VESSLA-oppbevaring med hjul kan stables.

TROFAST Kasse, grå, 42x30x23 cm – IKEA

TROFAST Kasse, grå, 42x30x23 cm. Passer til stammene i TROFAST serie. Kan stables når du setter lokk på dem.

SOCKERBIT Kasse med lokk, hvit, 38x51x30 cm – IKEA

SOCKERBIT Kasse med lokk, hvit, 38x51x30 cm Denne romslige, hvite boksen har lokk med hurtigfeste for å beskytte innholdet mot støv og smuss. Du kan enkelt merke boksen for å holde styr på hva den inneholder. Alle SOCKERBIT-bokser og -lokk er laget av slitesterk, delvis resirkulert plast.

Keywords: trekasse ikea, ikea trekasse