Gi boligen det lille ekstra med flott designinteriør

Nordmenn bruker mye tid og penger på egen bolig, både når det gjelder selve konstruksjonen, overflater, interiør og pyntegjenstander. Samtidig er det naturlig at mange samler på seg en relativt brokete samling møbler og interiør gjennom et helt liv – også ting som ikke nødvendigvis passer helt inn når du flytter til et nytt sted.

Skap en rød tråd i boligen

Et gjennomgående tema, med en rød tråd som går igjen i alle rom, er noe som kan bidra til å skape et rolig og harmonisk hjem. Du kan se etter inspirasjon hos interiørforhandlere som tilbyr et bredt utvalg boligtekstiler, interiør, møbler, kjøkkenutstyr og mye mer. Forhandlere med fokus på skandinavisk design, les mer her hos et godt alternativ, kan være en god start.

Det handler ikke om å skifte ut hele interiøret på en og samme gang, men heller om hvordan du kan tilpasse det du allerede har. Med noen enkle grep kan du legge til uttrykk som deles gjennom flere rom og områder i boligen.

Kontraster eller harmoni?

Alle boliger er unike, det er tross alt individer med unike personligheter som har valgt ut og satt sammen overflater, møbler og interiør. Derfor vil interiøret ditt også per definisjon være unikt, men det er likevel fort gjort å velge det mest vanlige – som fargen eggeskall eller hvite og grå fliser. Det kan fremstå som relativt anonymt, selv om det er trygge valg.

Husk på at du kan skape både skarpe kontraster og en harmonisk helhet ved å kombinere og komplettere med farge- og materialvalg som beveger seg litt utenfor «standarden». Hvis du går for en stil som henter mye fra skandinavisk design, vil du dessuten enkelt kunne bruke mange ulike naturmaterialer og rolige farger. Det an også bidra til at boligen din får det lille ekstra over tid, når du bygger videre på det du allerede har med matchende interiør fra kvalitetsforhandlere.