Slipp de små masete fri i hagen

De fleste internettselskaper tilbyr i dag forskjellige fraktløsninger. Noe av det vanligste akkurat nå er levering til et hentepunkt, fordi det gir deg full fleksibilitet til å hente pakken din når du har mulighet. Frakttypen er veldig praktisk, og ofte også den billigste løsningen for levering.

Tvert imot bør du velge å få bestillingen levert til din private bolig eller til din arbeidsadresse. Alternativet viser seg typisk å være et hakk dyrere, men på den annen side ganske gjennomførbart. Det mest prisbevisste leveringsalternativet er utvilsomt å hente produktene selv, men det alternativet krever at du bor i nærheten av nettbutikkens bosted.

Leveringsevnen er selvsagt ganske relevant dersom du trenger dine nye varer nå og da, og her er det helt essensielt at vi undersøker forventet leveringstid på det respektive produktet.

En stor del av nettbedrifter tilbyr muligheten for levering på bare en enkelt virkedag på mange av butikkens produkter, men ikke glem at det kreves at bestillingen sendes inn før et nøyaktig tidspunkt, så at de har mulighet til å rekke å få varene sendt før logistikkpersonalet har fire kvelder.

Noen e-selskaper gir gratis frakt, men noen ganger bare hvis du kjøper for et bestemt beløp. I tillegg må du velge den billigste leveringsversjonen, som ofte – uansett om du bor i Viborg, Nørresundby eller Aars – er å få levert varene dine til et utleveringssted.

Flere og flere handler via nettselskaper

Det har vist seg å være ekstremt enkelt for vanlige dødelige å vurdere prisnivået blant ulike nettbutikker og derfor har mange nettbutikker ikke vært i stand til for å unngå å tvinge salgsverdien av produktene – for barn, og like for menn og kvinner – ettertrykkelig, og til og med noen ganger tilby gratis levering.

Det kan imidlertid noen ganger være fordelaktig å sammenligne opptil flere nettbutikker for rabattkoder før du gjennomfører transaksjonen, slik at du er trygg på å få den rimeligste prisen.

Man må være klar over at når en e-butikk tilbyr sine produkter for salg til en pris som anses som uendelig attraktiv, bør det i noen tilfeller være et tegn på et bedragersk nettselskap. Bestillinger med betalingskort er uansett omfattet av en forskrift som beskytter deg som kunde mot uoppriktige e-handeler.

Generelt foreslår vi bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Alternativt kan du benytte deg av et avbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill i tilfelle du har tenkt å betale tilbake pengene over en lengre periode.

Før folk handler i en e-butikk, bør de i og for seg lese vilkårene og betingelsene, men dette er ofte ikke særlig morsomt.

Et annet alternativ er å sjekke om nettbutikken er medlem av e-merkeordningen, siden dette generelt sett er en garanti for at nettbutikken opprettholder de offisielle danske reglene, i tillegg til at nettselskapet er tidvis på befaring av advokater som er innført i regelverket på området. Det gir deg en snarvei til en hjelpende hånd, så langt du blir utsatt for vanskeligheter i prosessen med bestillingen din.

Netthandel øker år for år

Trustpilot gir visse dyktige sjanser til å se nærmere på observasjonene til forskjellige nåværende forbrukere, og derfor anbefales det at du utforsker bedriftsvurderingene på nettet før du legger inn bestillingen.

Facebook bringer på samme måte en rekke geniale snarveier for å få et inntrykk av nettbutikkens kundetilfredshet. I tillegg ser man til og med nettbutikker som gir kundene mulighet til å registrere en omtale av kjøpet sitt, som også bør brukes til å vurdere kundetilfredshet.

Nettstedet vårt er finansiert av inntekter fra annonsering. Vi hjelper mange internettbedrifter når vi annonserer butikkenes tilbud, og tar et gebyr hvis personene vi videresender gjør et kjøp.