Hva er en sender?

Et stort antall nettbutikker tilbyr i dag flere former for frakt. En av de mest moderne er foreløpig pakkebutikken, hvor det er mulig å hente produktene den dagen det passer deg. Leveringsformen er ultrafleksibel, og til og med det mest prisbevisste fraktalternativet.

Du bør også prøve å bestille varene for levering til hjemmeadressen din eller når du er på jobb. Dessverre blir det litt dyrere, men også ganske så enkelt. Den mest prisbevisste leveringsmetoden kan ikke nektes å være å hente produktene selv, som imidlertid avhenger av at du bor i nærheten av e-butikkens beliggenhet.

Forsendelsesperioden er ganske avgjørende dersom du skal bruke produktet i løpet av noen sekunder, og for det formålet er det ganske lurt å se nærmere på estimert leveringsdato for produktet i spørsmål.

Et stort antall nettbutikker annonserer levering på kun én arbeidsdag på sine favorittvarenummer, noe som imidlertid krever at bestillingen legges inn tidligere enn et bestemt tidspunkt, slik at de mest sannsynlig kan få produkter fikset før de logistikkansatte får fri.

Antall leveringsdager er selvsagt ganske relevant

Det er uvanlig greit for vanlige folk å sammenligne priser (via f.eks. PriceRunner) hos ulike nettbutikker og av den grunn flere f.eks. -butikker har sett seg tvunget til å presse ned prisene på spesielt deres best-i-test-produkter – for babyer og barn, samt for kvinner og menn – voldsomt, og noen ganger til og med gi gratis levering.

Til tross for dette kan det fortsatt være fordelaktig å analysere noen få internettforhandlere for rabatter før du fullfører handlen, slik at du er på den sikre siden av å få den mest attraktive prisen.

Vi anbefaler generelt betaling med kort eller mobilbetaling. Alternativt bør du benytte deg av et tilbud fra for eksempel ViaBill, dersom du heller vil betale ned kostnadene over en lengre periode.

Før noen kjøper fra nettbutikk bør man på en eller annen måte få oversikt over nettbutikkens forretningsforhold, men dette er ofte en tidkrevende oppgave.

En enklere løsning kan derfor være å sjekke om nettbutikken er e-merkegodkjent, siden dette typisk er en forsikring om at nettbutikken overholder dansk lov, og at nettsiden av og til besøkes av fagfolk som kjenner til forskrifter på området. Dette gir deg mulighet til å få støtte hvis du støter på problemer med bestillingen din.

Et stort antall nettselskaper garanterer levering neste virkedag

Trustpilot gir deg faktisk pålitelige snarveier for å tolke en lang rekke tidligere forbrukerdommer, og på grunn av dette anbefales det at du undersøker nettforhandlerens anmeldelser før du fullfører handlen.

Facebook tilbyr tilsvarende ganske gode muligheter til å bli kjent med nettbutikkens pålitelighet. I tillegg ser man en rekke e-butikker hvor folk kan gi en vurdering av sin kjøpsopplevelse, som like gjerne kan brukes til å veie opp tidligere kunders erfaringer.

Nettstedet er finansiert av reklame. Vi har tette samarbeid med en rekke internettvarehus der vi annonserer butikkenes varer, og innhenter provisjon forutsatt at den vi videresender realiserer et kjøp.